ΑΥΓΑ

Πώς δεν θα σπάσουν τα αυγά όταν τα βράζουμε;

καταρχήν όταν χρησιμοποιούμε ή για αυγολέμονο ή για βραστά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.

α) μπορούμε να βάλουμε ένα πανί στην κάτω μεριά της κατσαρόλας π.χ. vetex.

β) μπορούμε πρίν τα βάλουμε στην κατσαρόλα να τα αλείψουμε με χυμό λεμονιού (καλό θα ήταν αυτό να το αποφύγουμε όταν είναι να βάψουμε κόκκινα πασχαλιάτικα αυγά).

Advertisements

Ένα Σχόλιο

  1. […] 18 Απρίλιος 2008 από polixeri Αυγολέμονο : Χωρίζουμε τα αυγά τον κρόκο με τα ασπράδια (με την βοήθεια ενός χωνιού) […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: